Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Friday, August 21, 2009

The Janitor

Assalamualaikum,lama x update blog..sbb sangat bz akhir-akhir ni tuk submission projek 2, dengan archifest nya lagi, tuk alumni lagi....ni kat sini aku nak post sikit, satu karya satu studio aku vamos unidad time archifest...huhuh dan movie ni aku yg edit... alhamdulilah menang 3 anugerah archifest...

Pengarah: Saiful sazlan dan izat
Camera man: Arif
Editing movie: Aku

Win 3 award
1)Special juri award
2)Best actress
3)Best Creative movie

ni movie dier yang aku dah separate kan, sbb x leh nak upload full movie...sry sbb pecah sikit, aku terpaksa kecikkan resolusi movie ni,

video video video video video video
video

No comments:

Post a Comment